Sport

Trending:


'Ten Hag tekent zijn eigen doodsvonnis bij Manchester United'

Valentijn Driessen en Johan Derksen hebben het bij Vandaag Inside gehad over Erik ten Hag. De Nederlandse manager van Manchester United staat onder steeds zwaardere druk, zeker na het gelijkspel tegen Burnley van zaterdag. Ook werd in het programma gespeculeerd over wie de nieuwe hoofdtrainer van Ajax moet worden. Ten Hag verbood vrijdag om journalisten van drie Engelse om vragen te stellen op de persconferentie. Dat vindt Driessen een...


Engelse geruchten: Liverpool-toekomst Van Dijk onzeker, interesse uit Nederland

De toekomst van Virgil van Dijk bij Liverpool is onzeker, zo schrijft The Mirror. Het contract van de aanvoerder loopt door tot medio 2025, maar hij zou geen haast hebben om zijn verbintenis te verlengen. Meerdere clubs houden de situatie nauwlettend in de gaten, met Borussia Dortmund op pole position.


Ajax wil duidelijkheid en stelt Erik ten Hag harde deadline

Ajax wil uiterlijk begin juni duidelijkheid van Erik ten Hag hebben, weet Marcel van der Kraan. De oefenmeester, momenteel hoofdverantwoordelijke bij Manchester United, wordt door Ajax als de topkandidaat gezien om John van 't Schip op te volgen.


Feyenoord-directeur bevestigt: enorm bedrag wacht in Champions League

Feyenoord weet nog niet exact wat deelname aan de Champions League volgend seizoen oplevert, maar de Rotterdammers kunnen zich alvast rijk rekenen. Commercieel Ruud van der Knaap spreekt van een enorme financiële impuls.


Arne Slot weet nu al op welke positie Liverpool zich sowieso wil gaan versterken

Arne Slot moet zijn contract bij Liverpool weliswaar nog ondertekenen, maar de oefenmeester weet nu al op welke positie de huidige nummer drie van de Premier League zich sowieso wil gaan versterken.


F1 in de VS: dit is het tijdschema voor de Grand Prix in Miami

De Grand Prix van Miami is het tweede evenement in 2024 met een sprintrace. Dat betekent dat er slechts één vrije training is in de Amerikaanse stad. Daarna volgt direct de kwalificatie voor de Sprint. Op de zaterdag wordt de sprintrace gehouden. Vanaf dit seizoen is er een verandering doorgevoerd. De kwalificatie voor de Grand Prix is vanaf nu ná ...


Arrow McLaren ontslaat per direct geblesseerde Malukas

David Malukas heeft dit seizoen nog geen enkele meter voor Arrow McLaren gereden door zijn blessure en zal dat ook niet doen: de coureur is per direct ontslagen.


Adrian Newey F1: Felle reactie op X van vrouw Newey spreekt claim van Erik van Haren tegen

Volgens de vrouw van Adrian Newey klopt er niks van wat er allemaal beweerd wordt.


Vuelta introduceert nieuwigheid na plasincident tussen Vollering en Van Vleuten

Organisator ASO en rennersvakbond CPA willen een akkefietje zoals vorig jaar absoluut vermijden.


Vermeulen doet voorstel nieuwe trainer: 'Met hem staat Ajax binnen één, twee jaar weer bij Nederlandse top'

Ajax zou er goed aan doen om Erik ten Hag terug te halen, vindt Arno Vermeulen. De oud-trainer van Ajax presteert allesbehalve overweldigend bij Manchester United en is mogelijk binnenkort weer op zoek naar een baan.


McLaren geeft update over Norris na opgelopen verwondingen in Amsterdam

De Brit heeft nergens last van.


Kenneth Perez: 'Opvallend en gek dat hij naar Ajax gaat, ik dacht echt dat hij karakter had'

Kenneth Perez kijkt op van de terugkeer van Alex Kroes naar Ajax. Maandag werd bekend dat Kroes als titulair technisch directeur aan de slag gaat in de Johan Cruijff ArenA, nadat hij als algemeen directeur werd geschorst.


ED onthult transferplannen PSV: Eindhovenaren willen drie posities versterken

Op dit moment speelt er niets concreet tussen PSV en het kamp van Philippe Sandler, zo meldt het Eindhovens Dagblad. De Eindhovenaren willen wel een nieuwe centrale verdediger voor de rechterkant, een rechtsback en een aanvaller aan de selectie toevoegen aankomende zomer.


Wat is het vermogen van Jos Verstappen?

Voormalig Formule 1-coureur Jos Verstappen heeft een succesvolle carrière als autocoureur en kan daar goed van leven. Van zijn zoon Max Verstappen is het bekend dat hij al op jonge leeftijd een fortuin heeft opgebouwd, maar wat is eigenlijk het vermogen van Jos Verstappen?


Noa Lang pakt telefoon en belt Marcel Brands met speciaal verzoek

Marcel Brands is gecharmeerd van Noa Lang. De algemeen directeur van PSV noemt Lang een 'geweldig ventje, dat altijd bezig is met het teambelang'.


Spaans nieuws over Feyenoord: 'Dick Schreuder op pole om Slot op te volgen'

Een opvallend gerucht uit Spanje: Dick Schreuder zou de favoriet zijn om de nieuwe trainer van Feyenoord te worden. De 52-jarige Nederlandse trainer ligt op pole position om Arne Slot op te volgen, zo beweert MARCA.


Voormalig kickbokskampioen teleurgesteld over vechtplannen Rico Verhoeven: 'Had ik nú willen zien'

Remy Bonjasky vindt het jammer dat Rico Verhoeven pas in december weer van plan is de boksring te betreden. De voormalig kickbokskampioen schrijft in zijn column voor het AD dat hij Verhoeven maar wat graag had zien aantreden tegen de opkomende Levi Rigters. Rigters gaat het in mei echter eerst nog opnemen tegen Jahfarr Wilnis, terwijl Verhoeven na zijn Grand Prix-performance nog maanden in de wachtruimte plaatsneemt. De 28-jarige Levi Rigters...


Willie Overtoom noemt eventuele vervanger Bergwijn bij Ajax: ‘Zou hij een goede aanwinst zijn?’

Willie Overtoom ziet in Justin Kluivert een interessante kandidaat om eventueel Steven Bergwijn te vervangen bij Ajax. Kluivert verruilde de Amsterdammers in 2018 voor AS Roma en belandde afgelopen zomer bij Bournemouth.


Vallende mannequin leidt tot opmerkelijk moment in IndyCar-race Barber

Na de IndyCar-race op Barber gaat het nog maar weinig over de race zelf en veel over een ander opvallend moment: de mannequin die van een brug viel.


KNVB straft Feyenoord: mogelijke afscheidswedstrijd Slot voor (veel) minder publiek

De KNVB heeft Feyenoord een fikse straf opgelegd naar aanleiding van het afsteken van vuurwerk door supporters in de halve finale van de KNVB Beker tegen FC Groningen.


Wie naast Max Verstappen? Nu is er een duidelijke favoriet, foto

Red Bull gaat steeds meer op zoek naar een nieuwe teamgenoot voor de Nederlander


Feyenoord-muziek schalt door stadion van rivaal: 'Dit maakt mij woedend, schandalig zeg!'

Na afloop van de wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en FC Volendam is er in een skybox van de Rotterdamse club muziek van Feyenoord gedraaid, zo blijkt uit beelden die circuleren op sociale media.


Boskamp weet meer over opvolging Slot bij Feyenoord en noemt naam van buitenlandse kandidaat

Jan Boskamp stelt dat Feyenoord een Nederlandse trainer wil aanstellen als opvolger van Arne Slot, maar weet wel één naam van een buitenlandse coach die rondgaat in Rotterdam-Zuid.


Willem van Hanegem tipt Ajax, Feyenoord en PSV met levensgevaarlijke speler uit de Eredivisie

Willem van Hanegem is onder de indruk van Sparta-aanvaller Koki Saito, zo schrijft De Kromme in zijn column voor het Algemeen Dagblad.


Panasonic terug in de wielersport als hoofdsponsor Nederlandse wedstrijd

Panasonic keert terug in de wielersport. Het Japanse elektronicamerk wordt de hoofdsponsor van de 36e Omloop van de Houtse Linies. In de jaren tachtig en begin jaren negentig sponsorde Panasonic de gelijknamige ploeg van Peter Post. De Omloop van de Houtse Linies is een nationale eliteklassieker, die op zondag 19 mei wordt verreden. De start […] The post Panasonic terug in de wielersport als hoofdsponsor Nederlandse wedstrijd appeared first on...


'Mercedes F1 aanvaard voorwaarde Max Verstappen en praat in Miami met Newey'

Mercedes luistert naar de wens van Max Verstappen en gaat om tafel met Adrian Newey.


Gimenez wakkert transfergeruchten aan met bezoek aan Premier League-club

Santiago Gimenez was afgelopen weekeinde vrij met Feyenoord en dus pakte hij het vliegtuig naar Londen. De spits was daar aanwezig bij een wedstrijd van Tottenham Hotspur en dat doet de transfergeruchten natuurlijk direct weer aanwakkeren.


'Brenet begrijpt dat hij ontslagen is bij Twente, maar hij blijft wel onderdeel van het team'

Joshua Brenet was bij de laatste wedstrijd van FC Twente tegen Almere City aanwezig en dat was afgesproken met de club en selectie. Aanvoerder Robin Pröpper geeft bij Goedemorgen Eredivisie een update over de situatie van de ontslagen verdediger.


Koeman staat voor groot dilemma: 'Hij straalt heel veel rust uit, maakt steeds de juiste keuze en alles is op maat!'

Arnold Mühren is onder de indruk van de rentree van Justin Bijlow in het shirt van Feyenoord, zo geeft de oud-voetballer maandag aan in De Telegraaf.


'Mislintat geïnteresseerd in Nederlands toptalent van 35 miljoen'

Dean Huijsen staat in de concrete belangstelling van Borussia Dortmund, zo melden verschillende Italiaanse journalisten. De 19-jarige centrale verdediger wordt nu door Juventus op huurbasis gestald bij AS Roma, waar hij zich ondanks zijn jonge leeftijd goed staande houdt. Het aantrekken van Huijsen kan het eerste wapenfeit zijn van Sven Mislintat, die onlangs als technisch directeur aangesteld werd bij Dortmund. De 'Data-Duitser' is dankzij zijn...


Vasseur met gevoel voor understatement: 'Misschien is Verstappen soms een beetje sneller'

Ferrari heeft een vrij sterke seizoenstart achter de rug, met al één Grand Prix-zege en vijf podiumplekken op zak na vijf weekenden. Alleen in China kwamen de coureurs van de Italiaanse renstal niet op tijd over de eindstreep om een bokaal te bemachtigen. Teambaas Frédéric Vasseur ziet dat de verschillen erg klein zijn, ook al is Max Verstappen doorgaans toch net wat te snel. Vasseur merkt op dat zijn team vooral in een strijd met McLaren zit....


Uitlatingen over Arne Slot zorgen voor complete verbazing: 'Dat is een reden om je van de buis te halen!'

Süleyman Özturk stoort zich aan de mening van Engelse voetbalsupporters en tv-analisten over Arne Slot.


Driessen heeft nieuws over Van Bommel en Overmars: 'Dat zit in de pijpleiding'

Valentijn Driessen komt met onheilspellend nieuws over de toekomst van Mark van Bommel en Marc Overmars bij het Belgische Antwerp.


Feyenoord moet één uur rijden voor nieuwe trainer: 'Hem mis ik, dit is de ultieme vervanger van Arne Slot!'

Feyenoord moet een poging wagen om Mark van Bommel naar De Kuip te halen, zo stelt Ronald Waterreus in zijn column voor De Limburger.


Feyenoord-speler hoopt op droomtransfer en wordt daadwerkelijk gevolgd door Liverpool

Feyenoord-verdediger Lutsharel Geertruida wordt gevolgd door Liverpool, de nieuwe club van zijn huidige trainer Arne Slot.


Walging om topscheidsrechter: 'Arrogant en autoritair mannetje, ik zit mij groen en geel te ergeren!'

Scheidsrechter Serdar Gözübüyük heeft zondagmiddag voor ergernis gezorgd gedurende de wedstrijd tussen PEC Zwolle en Heracles Almelo in de Eredivisie.


Van der Vaart wijst opvallende trainer aan voor Feyenoord: 'Misschien zeg ik iets geks en word ik uitgelachen'

Rafael van der Vaart ziet in Robin van Persie een geschikte hoofdtrainer voor Feyenoord.


Windsor over contrast tussen Hamilton en 'pure racer' Verstappen: 'Max maakt er geen heisa over'

Peter Windsor is dieper ingegaan op de uiteenlopende persoonlijkheden van wereldkampioenen Max Verstappen en Lewis Hamilton. Verstappen is doorgaans geen fan van het showelement dat bijvoorbeeld in Las Vegas het weekend overheerste, en spreekt zich vooral over Formule 1-gerelateerde zaken uit. Hamilton heeft ook tussen de Grand Prix-weekenden in een druk leven waarbij hij de spotlights niet uit de weg gaat. Windsor reageerde in een livestream op...


Koeman moet rekening houden met nieuwe domper: ‘Komt misschien iets te vroeg’

Matthijs de Ligt moet de eerste ontmoeting tussen Bayern München en Real Madrid in de halve finale van de Champions League mogelijk aan zich voorbij laten gaan.


Voetballer Immers emigreert met zijn gezin naar Spanje

Lex Immers verhuist met zijn gezin naar Spanje. De oud-voetballer van ADO Den Haag, Feyenoord, NAC Breda, Club Brugge en Cardiff City vertrekt met zijn vrouw en drie kinderen richting Malaga.


Quilindschy Hartman daagt Joey Veerman uit op Instagram en krijgt reactie van spelmaker PSV

Feyenoord-verdediger Quilindschy Hartman heeft zich op sociale media gemeld na een bericht van Joey Veerman.


Feyenoord krijgt open sollicitatie voor plek in staf: 'Zou de kroon zijn op mijn werk'

Pascal Bosschaart zou het geweldig vinden als hij aan de slag kan bij Feyenoord. Met het vertrek van Arne Slot zullen er plekjes vrijkomen in de staf, waardoor Bosschaart hoopt op een positie binnen Feyenoord.


Jos Verstappen reageert op Mercedes-geruchten: ‘We moeten verder kijken’

Aan de snelheid van de auto kan het op dit moment niet liggen, maar toch blijven de geruchten rondom Red Bull Racing binnenstromen. Max Verstappen wordt veelvuldig in verband gebracht met Mercedes. Zijn vader, Jos Verstappen, reageert op deze geruchten.


Akkoord tussen Feyenoord en Liverpool over afkoopsom Slot wekt verbazing

Feyenoord en Liverpool zijn akkoord over een afkoopsom van dertien tot vijftien miljoen euro voor Arne Slot. Echter volgens Hans Kraay junior is dit een lachwekkend laag bedrag.


Nederlandse club wil stunten met komst van Virgil van Dijk van Liverpool

De toekomst van Virgil van Dijk bij Liverpool is onzeker. De 33-jarige verdediger heeft een contract tot medio 2025 op Anfield en heeft voorlopig geen haast om zijn verbintenis te verlengen.


Adrián Pelayo trekt door Santiago Giménez mogelijk naar Feyenoord

Adrián Pelayo staat mogelijk voor een overstap naar Feyenoord, weten Mexicaanse media. De zeventienjarige verdediger speelt bij North Carolina FC, dat uitkomt op het tweede niveau van de Verenigde Staten.


Adrian Newey F1: 'Red Bull-ontwerper legt aanbod van 100 miljoen naast zich neer'

Adrian Newey zou naar verluidt een eerste aanbieding al naast zich neer hebben gelegd.


Clubicoon haalt keihard uit naar PSV-speler: ‘Kunstgebit mee en wegwezen! Zijn wij er ook vanaf!’

Willy en René van de Kerkhof zijn maar wat blij met het feit dat Armel Bella-Kotchap deze zomer weer vertrekt bij PSV. De van Southampton gehuurde verdediger kende een uiterst ongelukkig seizoen en miste veel wedstrijden door problemen met zijn gebit.


Steiner doet reden achter vertrek Hamilton uit de doeken: "Dan had hij Mercedes niet verlaten"

De voormalig teambaas laat zijn licht op de zaak schijnen.


'Agente Gimenez praat met drie clubs, Feyenoord laat vraagprijs zakken'

Juventus, Atlético Madrid en RB Leipzig overwegen zich deze zomer te versterken met Santiago Gimenez. Alle drie de Europese topclubs voerden de afgelopen dagen gesprekken met Mariel Duayhe, de zaakwaarneemster van de Feyenoord-spits. Dat meldt FOX Sports.